1 Sept nieuwe groep Zwangerfitters

We starten op donderdag 1 September alweer met een nieuwe groep Zwangerfitters. Je kunt je nu opgeven via !

ZwangerFit is een programma van 10 lessen, waarvan 8 lessen tijdens de zwangerschap. De eerste 8 lessen staan in het teken van voorbereiding op de bevalling, lekker actief blijven en vooral ook plezier hebben. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan verschillende vormen van bewegen, onderhouden van kracht en het leren gebruiken van huf-, puf- en perstechnieken.

Dit alles wordt in een actief jasje gestoken, op ieder haar eigen niveau. Je kan dus ook deelnemen bij eventuele lichamelijke klachten.

Na de zwangerschap komen we nog twee keer samen met de groep. De eerste les is gericht op weer echt actief worden en sporthervatting. In de laatste les gaan we bewegen met je kindje en sluiten we af met babymassage.

De kosten van de ZwangerFit is 90,- euro voor 10 lessen, via automatische incasso. De lessen zijn in Sportschool Groenlo op het Heijdenrijck 22 te Groenlo. De lessen vinden plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Bij de lessen is het handig om comfortabele kleding te dragen met sportschoeisel.

Comments are closed.