Bert Grashof fietst Alpe d’HuZes

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Bert Grashof fiets mee met het SportmedX en SKB Winterswijk team Alpe d’HuZes. De renners van dit team gaan, met als motto : “Collegiaal tegen kanker”, op 2 juni proberen om 6 keer de Alpe D’Huez op te fietsen. Het doel van deze landelijke actie is om zoveel
mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker. Om dit te realiseren verkoopt het team 3 soorten wijn, witte, rose en rode wijn
Deze kwalitatief goede en heerlijke wijn is nu ook te koop in onze vestiging in de Sportschool Groenlo.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]