VersGras naar het IUGA

De bekkenfysiotherapeuten van VersGras zijn naar het IUGA (International UroGynecological Assocation) congres geweest. Ze zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van bekkenfysiotherapie.
Maar wist u ook dat:

•  76-86% van de vrouwen die 3 maanden na de bevalling klachten hebben van ongewild verlies van urine, dit nog steeds hebben 12 jaar na de bevalling?
•  Uit onderzoek is gebleken dat training en leefstijl advies,bijdraagt aan verbetering of herstel van deze klachten?
•  Het bezoek aan een bekkenfysiotherapeut wordt geadviseerd bij letsel van de bekkenbodem (scheurtje) tijdens de bevalling? Vroegtijdig advies, training en diagnosticeren draagt bij aan (snel) herstel en preventie van klachten.

Wilt u een consult bekkenfysiotherapie, advies of meer informatie?Neem gerust contact op via 0543-544474