Miranda haalt examen Manuele Therapie

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Op donderdag 10 maart heeft Miranda, na een 3 jarige studie aan de Saxion Hogeschool afdeling Musculo Skeletaal, haar praktijk examen voor Manuele Therapie gehaald. Zij mag zich nu officieel Master Manuele Therapie noemen.

Miranda verdedigde haar proefschrift over de voorste kruisband test van Lelli met glans en kreeg hierna haar diploma uitgereikt.

Wij zijn als praktijk enorm trots op haar en wensen haar succes met de Master Sportfysiotherapie die zij hopelijk volgend jaar succesvol gaat afronden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]