Zeer positieve beoordeling patiënten

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Ieder jaar doen wij als praktijk mee met de Qualizorg. Dit betekent dat patiënten van ons, die zijn uitbehandeld, een enquête thuis gestuurd krijgen om ons als fysiotherapeut en praktijk te beoordelen. Dit is voor sommige ziektekostenverzekeraars een vereiste om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen beoordelen en op peil te kunnen houden.

In 2015 zijn we door onze cliënten beoordeeld met een 8.9.
Met dit cijfer zijn wij erg tevreden en ons streven is dan ook deze kwaliteit van onze behandelingen minimaal te behouden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]