Verbetering van bereikbaarheid

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Vanaf heden hebben onze bekkenfysiotherapeuten een “eigen”, nieuw e-mailadres. Dit mailadres wordt meerdere keren per dag gecontroleerd door onze bekkenfysiotherapeuten.

U kunt ons mailen voor de volgende zaken:

•  Vragen over bekkenfysiotherapeutische behandelingen
•  Vragen met betrekking tot de afspraken
•  Vragen met betrekking tot de gekregen oefeningen
•  Aanmelden of vragen omtrent Zwanger Vitaal
•  Terugsturen van vragenlijsten en/of dagboeken

Indien u bij de e-mail uw naam en telefoonnummer vermeldt zullen wij, indien nodig, zo snel mogelijk contact met u opnemen. We hopen u hierdoor nog sneller en beter te kunnen helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]