Zwanger Vitaal

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Vanaf medio maart 2018 zijn we weer van start gegaan met de lessen Zwanger Vitaal. Deelname aan de lessen kan vanaf 12 weken zwangerschap tot 20 weken na de bevalling. Hierbij is het ten alle tijden mogelijk om in te stromen.

De lessen worden gegeven door een geregistreerd bekkenfysiotherapeut. De lessen vinden plaats op de maandagavonden van 20.30 tot 21.30 te Sportschool Groenlo( feestdagen en vakanties uitgezonderd). Tijdens de lessen wordt op een sportieve manier gewerkt aan de conditie, coördinatie en kracht van het zwangere of net bevallen lichaam. De training kan geheel op eigen niveau worden gevolgd.

De kosten bedragen 100 euro, betaling via automatische incasso, voor 12 lessen. Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar bekkenfysiotherapie@versgras.com

Vermeld hierbij graag u naam, telefoon nummer, adres gegevens en geboorte datum.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]