Gefocusseerde shockwave

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Steeds meer mensen hebben al eens gehoord van de shockwave behandeling. Maar wist u ook dat er twee varianten zijn?
In onze praktijk gebruiken we de gefocusseerde shockwave techniek. Wij hebben bewust voor deze vorm gekozen in plaats van de radiale shockwave techniek. Deze methode heeft namelijk een specifieke focus, dieper bereik, goede wetenschappelijke onderbouwing en een kortere behandelduur. Reden genoeg om deze therapievorm in te zetten.
Wanneer kan de shockwave ingezet worden:

•  Tennis elleboog/golfers elleboog
•  Hielspoor
•  Peesirritaties en kalkafzetting in pezen (o.a. schouder en de knie)
•  Spierknopen
•  Achillespees klachten
•  Bevorderen van wondherstel
•  Chronische bekkenpijn (CPPS)

Bij voorkeur gebruiken we de shockwave in combinatie met de echo. Met de echo kunnen we de diepte en locatie van het aangedane weefsel bepalen om daar vervolgens shockwave op toe te passen. Daardoor streven we naar de meest efficiënte behandeling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]