Nieuwe website online

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]In de laatste jaren is de praktijk gegroeid. We hebben nieuwe mogelijkheden, nieuwe vestigingen en daarnaast ook nieuwe collega’s. Om die redenen werd het ook tijd voor een nieuwe, up to date, website.
In Januari 2018 zijn we gestart met het nadenken over de vormgeving. Daarna volgde een periode van bouwen, teksten schrijven en teksten herzien. Om het helemaal compleet te maken zijn we ook aan de slag gegaan met nieuwe foto’s en het maken van beeldmateriaal.
Stap voor stap werd zo de nieuwe website vorm gegeven. Op de nieuwspagina zullen nu ook met regelmaat nieuwe artikelen en ontwikkelingen worden gezet. Op die manier willen we u ook up to date houden van alles wat er speelt.
Wij zijn super trots op dit eindresultaat. We wensen u dan ook veel lees en kijkplezier.

– Team VersGras[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]