Verhuizing Ivo Scharenborg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Na twee jaar werken op de locaties de Tuunte en het SKB gaat onze collega Ivo Scharenborg weer werken in Groenlo. Hij zal hier te vinden zijn op de maandag, vrijdag en tzt ook op de woensdag. Miranda zal daarentegen weer meer gaan werken in Winterswijk.

De meeste mensen kennen Ivo als manueel therapeut. Hij maakt ook gebruik van andere behandelmogelijkheden zoals echografie, shockwave en dry needling. Door mensen wordt hij omschreven als een rustige, goed luisterende en betrokken therapeut.

Ivo is in zijn vrije tijd vaak te vinden op de Beltrumse voetbalvelden. Hij heeft zeer veel passie voor de sport en daardoor ook voor het behandelen van sportgerelateerde klachten. Wilt u een afspraak maken, e-mail of bel gerust

Telefoonnummer Groenlo: 0544-760600

e-mail: ivoscharenborg@versgras.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]