Bekkenfysiotherapeut gezocht

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Geregistreerd Bekkenfysiotherapeut gezocht (i.o) regio Winterswijk

Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een proactieve, leergierige en representatieve bekkenfysiotherapeut (of in opleiding daarvoor, 2e of 3e jaar).

Wij bieden je een baan, zoals je die nauwelijks tegenkomt. Welke bekkenfysiotherapeut wil niet de eerste én de tweede lijn combineren? Je kunt bij ons ongeveer 16 uur in de week als bekkenfysiotherapeut aan het werk, maar meer uren zijn mogelijk als je ook algemene fysiotherapie cliënten wilt behandelen. Zeer afwisselend dus!

In ons team van 8 fysiotherapeuten met uiteenlopende specialisaties, werken 3 zeer ervaren bekkenfysiotherapeuten. Wij zoeken een zelfstandige collega die veel extra ervaring wil opdoen in de bekkenfysiotherapie. Wij werken o.a. met echografie bekkenbodem en dry needling.
De praktijk is als zelfstandige praktijk gevestigd in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix(SKB) in Winterswijk, met daarnaast praktijkvestigingen in Groenlo en Eibergen. Er zijn korte lijnen met medisch specialisten en verwijzers, tevens werken wij samen met verloskundigen en collega’s (B)FT in de regio. Wij zijn actief betrokken bij het bekkenbodemspreekuur met uroloog en gynaecoloog en de PIPO poli met kinderartsen in het SKB.

Ben jij:

  • BIG geregistreerd?
  • Voor 16 of meer uren beschikbaar?
  • Op zoek naar een vast contract?
  • Een teamspeler met collega’s en medisch specialisten?

Stuur dan snel je CV en een brief!

Voor meer informatie kun je bellen en vragen naar Eefje Engelen 0544-760600.

Je reactie zien we graag tegemoet op: bekkenfysiotherapie@versgras.com en wie weet kunnen we je binnenkort begroeten als nieuwe collega![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]