SOMT science

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]SOMT science

Het vak bekkenfysiotherapie is nog steeds volop in ontwikkeling. De laatste jaren zijn steeds meer onderzoeken gepubliceerd over behandelingen en behandeleffecten. Onze bekkenfysiotherapeuten zijn sinds dit jaar actief betrokken bij SOMT science. Hierbij kan het zijn dat zij anoniem data aanleveren over effecten van behandelingen, om zo mee te werken aan goede evidentie omtrent het effect van bekkenfysiotherapie. Hiervoor zal uiteraard ook altijd toestemming worden gevraagd aan de patiënt.
Daarnaast zijn onze bekkenfysiotherapeuten ook actief als stagebegeleider en toets examinator voor de SOMT, de opleiding voor bekkenfysiotherapie. Dit kan betekenen dat u tijdens uw afspraak ook een stagiaire bekkenfysiotherapie treft. Indien u hiertegen bezwaar heeft, bent u vrij om dit aan te geven. Door het begeleiden van stagiaires leiden we toekomstige collega’s bekkenfysiotherapie op en blijven we kritisch kijken naar ons eigen handelen en onze ontwikkeling.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]