Hardloop clinic start 16 september 2019

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Hardloop clinic van start.

Op maandag 16 september 2019 start een 4 avond durende hardloopclinic. De clinic wordt gegeven door Miranda Lichtenberg, sportfysiotherapeut en running fysiotherapeut, in samenwerking met een sportpodoloog.
Tijdens de clinic kun je werken aan je persoonlijke doelen, verbeteren van je looptechniek, een loopanalyse laten uitvoeren of een persoonlijk plan laten opstellen. Een perfecte gelegenheid om als ervaren of beginnende loper jezelf verder te ontwikkelen.
De clinic start bij sportschool de Tuunte te Winterswijk. De lessen worden geboden op maandagavond 16-23-30 september en 14 oktober,  van 19.30-20.30 uur. De clinic kost 59,95 euro, voor leden van de Tuunte is dit 49,95 euro. Je kan je aanmelden via mirandalichtenberg@versgras.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]