Locatie Groenlo is verhuisd

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”300″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Tramstraat 8 is ons nieuwe adres voor de vestiging in Groenlo.

Op zaterdag 28 september zijn alle spullen verhuisd naar de Tramstraat. De behandelkamers zijn ingericht, spullen uitgepakt en de oefenzaal helemaal klaar gemaakt voor gebruik.
Vanaf maandag 30 september zullen alle behandelingen plaatsvinden op onze nieuwe locatie Tramstraat 8, 7141 EG te Groenlo.
Kom gerust langs.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kan dit via info@versgras.com of ons telefoon nummer 0544-760600 (locatie Groenlo)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]