Verlening maatregelen tot 28 April.

Beste cliënten van VersGras,

Afgelopen dinsdag heeft minister Rutte aangekondigd dat de huidige regelgeving wordt verlengd tot en met 28 april. De verwachting is dat de regelgeving daarna versoepeld gaat worden.

Voor onze praktijk betekent dit het volgende:

·         Alle personen die een afspraak hebben in deze periode zullen telefonisch of via de mail benaderd worden door hun behandelaar.

·         Wij leveren in de periode tot en met 28 april alleen ACUTE en NOODZAKELIJKE zorg, hierbij wordt gebruik gemaakt van alle voorgeschreven beschermingsmiddelen.

·         Onze voorkeur gaat uit naar behandeling op afstand. Bij een verzoek tot een face-to-face behandeling worden de volgende stappen doorlopen door de behandelaar:

  • Is er de mogelijkheid om zorg te leveren op afstand? Indien nee;
  • Heeft iemand klachten van Corona of zijn er in het gezin klachten? Indien nee;
  • Er kan overwogen worden om over te gaan tot behandelen, ter voorkomen van progressie of om functie te behouden.

 

Het is voor ons als team zeer vervelend dat we niet de gebruikelijke en de meest gewenste vorm van zorg kunnen leveren. Echter willen wij, net als eenieder, zorg dragen voor het “flatten the curve” principe.

Voor vragen, overleg etc zijn we op de volgende manieren te bereiken:

·         Mail: info@versgras.combekkenfysiotherapie@versgras.com of voornaamachternaam@versgras.com (bijvoorbeeld ivoversteegen@versgras.com) voor direct contact met een behandelaar.

·         Telefonisch (momenteel minder goed bereikbaar): 0544-760600 of 0543-5444446

Team VersGras