De nieuwe maatregelen per 1 mei 2020

Vandaag hebben we groen licht gekregen voor de stapsgewijze uitbreiding van de zorg. In de afgelopen weken mochten we alleen noodzakelijke zorg leveren en zorg op afstand.

Momenteel is het begrip “noodzakelijke zorg” enigszins verruimd. Dit betekent dat de voorkeur nog steeds uit gaat naar behandelen op afstand of het uitstellen van de behandeling. Echter is nu duidelijk dat indien sprake is van “uitbreiding van klachten” of “klachten die in ernst toenemen” we mogen gaan behandelen. Hierbij zullen we eerst kijken naar de mogelijkheden op afstand. Indien dit niet mogelijk is mag gestart worden met een fysieke behandeling.

Om dit te realiseren hebben we de praktijk ruimtes anders ingericht. We zullen de zorg leveren vanuit de locatie SKB en Groenlo i.v.m. de richtlijnen. Indien er sprake is van vastgestelde COVID-19 of verschijnselen hiervan (ook binnen het gezin), kan de behandeling helaas niet plaatsvinden.

Indien we overgaan tot behandelen ontvangt u van ons een bevestiging mail. Wij vragen u deze zeer nauwkeurig door te lezen voor u bij ons komt.

Wil je overleggen of meer informatie? We zijn op de volgende manieren te bereiken: