Warning: Creating default object from empty value in /customers/1/7/9/versgras.com/httpd.www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Onze spin in het web, Ellen - Versgras

Onze spin in het web is Ellen Bargeman.

Sinds maandag 4 januari 2021 is ons team versterkt met secretaresse Ellen Bargeman. Tijdens haar uren bij ons worden alle inkomende oproepen doorgeschakeld naar de locatie Groenlo, waar zij aanwezig is. Daarnaast beantwoordt ze ook alle inkomende mails.

Dankzij Ellen kunnen de fysiotherapeuten tijdens behandelingen rustig doorwerken. Daarnaast regelt Ellen tal van andere activiteiten in en rondom de praktijken. Voor ons een belangrijke spin in het web.

Op de momenten dat Ellen aanwezig is zijn we telefonisch goed bereikbaar. Buiten haar werkuren om kan het zijn dat u de voicemail moet inspreken om later op de dag terug gebeld te worden. Het is ook mogelijk om te mailen naar secretariaat@versgras.com

Telefonisch bereikbaar
Maandag 08.30 – 17.00
Dinsdag 08.30 – 12.00
Woensdag 08.30 – 12.00
Donderdag 08.30 – 12.00