Stabiliteit training

Onze manueel- , sport-, en bekkenfysiotherapeuten werken samen om stabiliteit training op maat  te bieden.

Stabiliteit is een combinatie van samenwerking, timing, kracht, balans, coördinatie en bewegelijkheid om met de minste moeite een taak of handeling uit te kunnen voeren. Een verminderde stabiliteit kan tal van klachten geven in rug, bekken, buik, bekkenbodem en bil gebied in de vorm van zwakte, pijn of incontinentie.
Na aanmelding, of bij een vermoeden van een stabiliteit probleem wordt een analyse uitgevoerd op basis van een gesprek, onderzoek; testen en (eventueel) echo. Op basis van de bevindingen wordt een plan op maat gemaakt. Op dat moment wordt ook besloten welke therapeuten betrokken worden in jou herstel/trainingsprogramma. Door de juiste expertise op het juiste moment boeken we het meeste resultaat.