Mijn naam is Hans Wiggers.

Nadat ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut heb ik een aantal jaar gewerkt als docent fysiotherapie aan de Saxion hogeschool te Enschede, daarnaast was ik werkzaam in een praktijk in Eibergen. Na deze periode ben ik, in 2008, begonnen bij een praktijk in Winterswijk en heb ik mij gespecialiseerd tot Master Manueel Therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Medio 2021 heb ik, na goed overleg met mijn oude werkgever, de overstap gemaakt naar Versgras.
In de fysiotherapeutische praktijk ben ik altijd op zoek naar een balans tussen wetenschap, “gezond boerenverstand” en de wensen van de patiënt. Als manueel therapeut heb ik veel affiniteit met nek- en hoofdpijn, schouderklachten en rug aandoeningen. Daarnaast ben ik al jaren als longfysiotherapeut actief in het Longnetwerk Oost Achterhoek. Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in de behandeling van de kaak-, hals- en hoofdregio en heb derhalve een internationale opleiding gevolgd op dit gebied.

Ik woon in Winterswijk, samen met mijn vrouw en onze twee dochters. Naast het werk sport ik graag in mijn zelfgecreëerde privé sporthal (de omgebouwde garage), drum ik recreatief mee met allerlei (oude) rockmuziek en houd ik van klussen in en rond het huis.”