Hans behandeld vanaf nu ook tinnitus

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Vanaf heden behandeld onze kaakspecialist Hans ook tinnitus klachten.

Onze collega Hans volgt de crafta opleiding voor behandeling van kaak en kaakregio. Binnen deze opleiding wordt specifiek aandacht besteed aan de nieuwste behandelmethode voor tinnitus. Deze module heeft Hans recent afgesloten. Om die reden is hij helemaal op de hoogte van de laatste behandel opties voor deze vervelende klacht.
De definitie van tinnitus is oorsuizen oftewel waarnemen van continue geluid zonder bron van geluid. Het kan variëren van piep-, sis-, fluit-, brom- of ruistonen. Een ieder kan zich voorstellen dat dit van grote invloed is op het dagelijkse leven.

Wilt u dus meer weten, bel of mail gerust met onze praktijk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]