De 2de Let’s Get Fit groep is van start gegaan.

In de periode, kort voor de 2de “harde” lockdown zijn we gestart met de 1ste groep Let’s Get Fit. Een Traject van 24 weken waarbij de deelnemers werken aan persoonlijke doelen. Maar vooral ook kennis en kunde opdoen in het opbouwen van trainen, gebruik van verschillende oefenvormen en bijstellen van oefeningen.

De reacties na enkele trainingen zijn lovend, ook nieuwe aanmeldingen stroomden binnen.

Helaas volgde toen opnieuw een harde lockdown waardoor sporten in groepen niet langer kon. Maar nu is alles weer grotendeels open, we mogen ook weer sporten.

Eind januari hebben we de 2de groep kunnen starten. Lijkt het jou ook wat? Lees dan nu meer over het programma op onze webpagina Let’s Get FIt programma Meld je dan nu aan, zodra het kan start de volgende groep!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg ons dan ook op  facebook.