Welkom Floris Eskes

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Welkom Floris,

Graag stellen we Floris aan u voor:

Ik ben Floris Eskes, 26 jaar uit Lichtenvoorde.
Mijn studie heb ik op het Saxion in Enschede gevolgd, waarna ik sinds 2018 werkzaam ben als fysiotherapeut.
Aansluitend aan mijn opleiding heb ik een korte periode bij het Antonia in Terborg gewerkt, waarna ik de afgelopen 3 jaar werkzaam ben geweest bij Praktijk voor fysiotherapie Visser in Ulft.

Als verdieping op mijn opleiding heb ik een aantal cursussen gevolgd, waardoor ik nu ook Dry needling en Shockwave kan toepassen in de praktijk.
Na mijn periode in Ulft werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging en kom ik het team van Vers Gras versterken.
Door de verscheidenheid aan therapeuten en specialismen verwacht ik mij zeker verder te ontwikkelen en zo samen met het team nog betere zorg te kunnen leveren.

In mijn vrije tijd sport ik graag met in het bijzonder voetbal bij Longa ’30. Verder kijk ik graag series en hou ik van gezelligheid met vrienden en familie.
Ik zie jullie graag in de praktijk![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”2490″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row]