Voor de beste zorg moet je soms een consessie doen.

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Om de beste zorg te geven moet je soms concessies doen.
In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier gewerkt op de locatie Eibergen. Echter beschikken we op deze locatie niet over alle behandelmogelijkheden.
Omdat we de kwaliteit verder willen verbeteren, hebben we besloten om de zorg per 1 april 2022, te centreren op de locaties Groenlo en Winterswijk. Beide locaties zijn ruim opgezet, beschikken over een oefenzaal en is inzet van echografie en shockwave altijd mogelijk. Bij beide locaties kunt u gemakkelijk naast het pand parkeren.
Graag zien we u daar, om nog betere zorg te leveren!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]