ZwangerFit® Groenlo start 28 april

ZwangerFit® te Groenlo

Bij een zwangerschap van meer dan 12 weken kun je deelnemen aan deze vorm van begeleiding. Bij de lessen van ZwangerFit® staat het hebben en houden van plezier in bewegen centraal. Tijdens de 8 lessen gedurende de zwangerschap blijf je op een gezonde en leuke manier actief. Ook leer je alle vaardigheden die nodig zijn voor de bevalling en preventie van klachten.

Hierbij kan gedacht worden aan behoud van spierkracht en conditie, training van de bekkenbodem, ademhalings- en perstechnieken. Maar ook, hoe kan ik het beste staan, bukken en andere activiteiten uitvoeren.

Na de bevalling zijn er nog twee lessen. Tijdens de eerste les staat het hervatten van bewegen en sporten centraal. De tweede les is samen met de baby, hierbij zal het met name gaan om samen bewegen en genieten.

Bij klachten tijdens de zwangerschap is het in beweging blijven soms erg lastig. Hierbij weten veel mensen ook niet zo goed wat wel en niet handig is om te doen. De lessen ZwangerFit® worden begeleid door een bekkenfysiotherapeut. Zij zal de lessen afstemmen op de mogelijkheden van het individu.

Meld je nu aan voor de volgende lesperiode

Start donderdag 28 april
* Donderdag avond van 20.00-21.00 uur
* Sportschool te Groenlo, het Heijdenrijck 22
* Kosten: 10 lessen voor 90 euro (betaling via automatische incasso)
* Advies en beweging op maat
* Aanmelden via info@versgras.com

Comments are closed.