Zwangerfit

bekkenfysiotherapie-VersGras

Zwangerfit

Vanuit fysiotherapie praktijk VersGras bieden wij op onze locatie Groenlo de lessen aan van ZwangerFit. De lessen worden gegeven door een geregistreerde bekkenfysiotherapeut.
Je kunt je nu opgeven via

ZwangerFit is een programma van 10 lessen, waarvan 8 lessen tijdens de zwangerschap. De eerste 8 lessen staan in het teken van voorbereiding op de bevalling, lekker actief blijven en vooral ook plezier hebben. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan verschillende vormen van bewegen, onderhouden van kracht en het leren gebruiken van huf-puf en pers-technieken.
Dit alles wordt in een actief jasje gestoken, op ieder haar eigen niveau. Je kan dus ook deelnemen bij eventuele lichamelijke klachten.
Na de zwangerschap komen we nog twee keer samen met de groep. De eerste les is gericht op weer echt actief worden en sporthervatting. In de laatste les gaan we bewegen met je kindje en sluiten we af met babymassage.

De kosten van de ZwangerFit is 90,- euro voor 10 lessen, via automatische incasso. De lessen zijn in de sportschool van Groenlo op het Heijdenrijck 22 te Groenlo. De lessen vinden plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 21.00. Bij de lessen is het handig om comfortabele kleding te dragen met sportschoeisel.

Is het daarnaast mogelijk om een nieuwsitem te starten, de nieuwe lessen zwangerfit starten op donderdag 16 februari. Geef je nu op door een e-mail naar bekkenfysiotherapie@versgras.com of te bellen naar 0544-760600
Bekkenfysiotherapie richt zich op klachten binnen de gehele buik- , bekken- en lage rugregio bij vrouwen, mannen, kinderen en ouderen. Vaak hebben klachten te maken met een functiestoornis in dit gebied. Bekkenfysiotherapie is een erkende verbijzondering binnen de fysiotherapie en wordt, mits u aanvullend verzekerd bent, vergoed door uw zorgverzekeraar.