Zwanger Vitaal

bekkenfysiotherapie-VersGras

Zwanger Vitaal

Vanuit fysiotherapie praktijk VersGras bieden wij op onze locatie Groenlo de lessen aan van Zwanger Vitaal. De lessen worden gegeven door een geregistreerde bekkenfysiotherapeut op maandagavond van 20.30 tot 21.30 uur.
Je kunt je nu opgeven via

Zwanger Vitaal is een beweegprogramma waar je ten alle tijden kan instromen. Tijdens de lessen beweeg je op je eigen niveau. Gezelligheid en actief blijven staan voorop. Daarnaast is ook aandacht aan onderwerpen als ontspanning, bekkenbodem en preventie van klachten. Deelname kan al vanaf 16 weken zwangerschap tot 12 weken na de bevalling.

Een proefles is altijd mogelijk, deelname gebeurt op basis van de aankoop van een strippenkaart. De kosten bedragen 100 euro voor 12 lessen. Daarna is verlengen mogelijk voor een aantal lessen.

Geef je nu op door een e-mail naar bekkenfysiotherapie@versgras.com of te bellen naar 0544-760600

Bekkenfysiotherapie richt zich op klachten binnen de gehele buik- , bekken- en lage rugregio bij vrouwen, mannen, kinderen en ouderen. Vaak hebben klachten te maken met een functiestoornis in dit gebied. Bekkenfysiotherapie is een erkende verbijzondering binnen de fysiotherapie en wordt, mits u aanvullend verzekerd bent, vergoed door uw zorgverzekeraar.