PNE en EPTE behandeling

PNE (Percutaneous Needle Electrolysis) en EPTE (Echogeleide Percutane electrolyse), zijn nieuwe innovatieve behandelmethodes voor langdurige peesklachten. PNE en EPTE zijn technieken waarbij een onder, echogeleiding dunne dry-needling naald in de pees wordt gebracht, op de plaats van de beschadiging. Vervolgens wordt op die plek een lichte elektrische stroom toegediend. Dit veroorzaakt een nieuwe gecontroleerde reactie waardoor de pees opnieuw de kans krijgt om zichzelf te herstellen.

Heeft u een chronische achillespeesontsteking, of een tennisarm en wil deze maar niet herstellen? Of ervaart u al een lange tijd schouderklachten of hielspoor en heeft u onvoldoende baat bij shockwave therapie of zooltjes? Dan zou een PNE of EPTE behandeling iets voor u kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u mailen naar ivoversteegen@versgras.com of ivoscharenborg@versgras.com