Fysiotherapie

De analist van je lijf

Met je lijf heb je iedere dag te maken. Je staat op met je lijf en je gaat ermee naar bed. Als je lijf dan niet meewerkt is dit heel erg vervelend en belemmerend. Het kan effect hebben op je hele dag en je humeur. Een bezoek aan de fysiotherapeut kan bijdragen aan herstel en preventie van klachten.

Na aanmelding wordt een intake en onderzoek gepland. Het is mogelijk om een deel van de intake online uit te voeren met behulp van vragenlijsten. Deze worden dan voor u klaargezet in een beveiligd patientenportaal.

Tijdens de afspraak brengt de fysiotherapeut uw wensen in beeld. Na het gesprek volgt een lichamelijk onderzoek. Hierbij worden fysieke testen gedaan om te achterhalen welke functies een rol spelen bij uw klachten.

Na het afronden van het onderzoek volgt een uitleg van de gevonden resultaten. Hierbij volgen vaak enkele adviezen. Vervolgens wordt samen gekeken naar mogelijke behandelopties en hoe de behandeling wordt voortgezet. Een behandeling bestaat eigenlijk altijd uit verschillende elementen. Hierbij kan u denken aan: training, mobilisaties, oefentherapie, rekoefeningen, shockwave, echo, dry needling, feedback apparatuur en massage.

De analyse van uw lijf is een onderdeel om bij te dragen aan de algehele vitaliteit.voor jou:

Omdat je de beste zorg verdiend