Zwanger Vitaal

Voel je fijn en fit tijdens en na de zwangerschap

Vanaf het tweede kwartaal van 2018 zijn we gestart met de lessen Zwanger Vitaal. Iedere maandagavond zijn de lessen op onze locatie Groenlo van 20.00 – 21.00 uur. (feestdagen en vooraf vermelde dagen uitgesloten). Deelnemen mag vanaf 12 weken zwangerschap tot 16 weken na de bevalling.

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan je fitheid voor de periode van je zwangerschap en herstel na de zwangerschap. Dit wordt gedaan met gebruik van conditie- en krachtoefeningen. Daarnaast komen ook verschillende grondoefeningen, spelvormen en oefeningen specifiek voor je bekkenbodem en ademhaling aan bod. De lessen zullen bij goed weer ook gedeeltelijk buiten plaats vinden.

Na de eerste les kun je jezelf aanmelden als deelnemer. Hiermee ben je verzekerd van een plek in de groep. Aan het einde van iedere maand ontvang je een factuur voor de deelgenomen lessen. De kosten per les zijn € 9,85. Op deze manier is het mogelijk om zelf de periode van deelname te bepalen (mits de groep niet  het maximaal aantal deelnemers heeft bereikt).


Specificaties

  • Maandagavonden 20.00 – 21.00 uur
  • Locatie Groenlo
  • Sportkleding
  • Maandelijks een digitale factuur van de deelgenomen lessen
  • € 9,85 per les