Let’s get Fit


“Ik vond sporten echt niks aan, ik merkte ook nooit dat ik fitter werd. Tot ik het Let’s get Fit programma volgde. De persoonlijke begeleiding, de informatie en kleine groep hebben me laten ervaren hoeveel plezier ik kan hebben met sporten.”

— Vrouw 47 jaar

Het Let’s Get Fit programma bestaat uit 16 weken een uur trainen onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Tijdens het programma wordt eerst gewerkt met een trainingsprogramma passend bij jouw doelen.

Tijdens de lessen leer je kijken naar de uitvoering van de beweging, de rol van ademhaling, hartslag etc om de training te laten aansluiten bij jouw niveau. Naarmate je verder komt in het programma ga je steeds meer zelf (leren) om je training vorm te geven. Zo ontdek je jouw kracht maar ook hetgeen waar jij plezier aan beleeft.