Elles Zents

Mijn naam is Elles, samenwonend en ik heb 2 kinderen.

Wanneer je als meisje van 15-16 jaar een vervolgopleiding moet kiezen voor na de HAVO is dat lastig. Zo ook toen ik in 1999 de keuze moest maken. Ergens in die periode kwam ik bij de fysio terecht. Dat het iets in de zorg moest worden was wel duidelijk, maar na deze bezoekjes werd ik steeds zekerder dat de keuze voor fysiotherapie de goede was. Na ongeveer 12 jaar te hebben gewerkt als algemeen fysiotherapeut begon het te kriebelen om een Master te gaan doen. Door alle cursussen die ik gevolgd had, leek de Master bekkenfysiotherapie een logische stap. Tijdens de open dag van deze opleiding aan het SOMT in Amersfoort, werd gezegd: ”als je wordt gegrepen door het bekkenfysiotherapievirus dan laat het je niet meer los”. Nou en dat gebeurde!

Tijdens mijn stage in het 2e jaar kwam ik bij VersGras terecht. Daar leerde ik elke minuut bij. Gedrevenheid en passie straalde er vanaf. Richting het einde van mijn studie kwam de mogelijkheid om voor VersGras te gaan werken. Een fantastische uitdaging die ik met 2 handen heb aangegrepen.

Als bekkenfysiotherapeut moet je de patiënt als geheel zien, in de keten denken en handelen en vooral samenwerken met je collega’s om het beste resultaat te bereiken voor je patiënt. Dat is ook waar ik voor ga: de uitdaging, met veel plezier werken en samenwerken en natuurlijk het beste voor de patiënten!

Speerpunten

Fascia specialist

NIMOC stuit methode

Stabiliteitstraining volgens TIGRA

Echo bekkenbodem

Dry Needling

Fascia behandeling, o.a. buik (organen), bekkengebied

Shockwave

6-domeinen behandelaar

BIG nummer: 39063787204

elleszents@versgras.com