Fenneke Nieuwenhuis

Al lange tijd ben ik werkzaam bij VersGras. Maar voor wie mij nog niet kent zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Fenneke en woon samen met mijn vriend in Borne. Ik ben graag actief, maar kan ook goed op de bank zitten met een mooi boek of leuke film. 

In de periode dat ik op de middelbare school zat ben ik meerdere keren in aanraking geweest met de fysiotherapeut, voornamelijk door sportblessures. Hier is mijn interesse voor het vak ontstaan. Tijdens de opleiding, merkte ik dat naast het lichamelijke deel ook de psychologie mij heel erg trok. Want waarom ervaart iedereen pijn anders? Waarom gaat iedereen daar dan anders mee om? En waarom gaat het lijf zo in protest als het te druk is, er veel gebeurt of we last hebben van stress? 

Enkele jaren geleden ben ik me dan ook gaan specialiseren in de psychosomatische fysiotherapie. Een specialisatie die zich bezighoudt met het zoeken naar de balans tussen lichaam en geest. 

Ik ga graag samen met jou aan de slag om meer inzicht te krijgen in jouw klachten en beperkingen en samen te zoeken naar de mogelijkheden die er zijn om met je klachten om te gaan. 

Door een combinatie van uitleg, maar vooral ervaren van je lijf en doen en laten komen we samen tot een mooi resultaat.

Je kunt hier meer lezen over psychosomatisch fysiotherapie. En als je verder nog vragen hebt kun je mij ook altijd persoonlijk mailen voor informatie.  

BIG nummer: 49918686404

fennekenieuwenhuis@versgras.com