Floris Eskes

Ik ben Floris Eskes uit Lichtenvoorde. 

Mijn studie heb ik op het Saxion in Enschede gevolgd, waarna ik sinds 2018 werkzaam ben als fysiotherapeut. Na een aantal jaar binnen een andere praktijk gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu ben ik sinds februari 2022 werkzaam binnen de praktijk van VersGras.

Tijdens mijn werkzame periode heb ik een aantal verdiepende cursussen gedaan, waardoor ik nu ook Dry Needling, Shockwave en Echografie kan toepassen in de praktijk. 
Binnen mijn werk streef ik ernaar om in samenspraak met de patiënt een plan te maken. Waarbij een combinatie van behandeling en oefentherapie ingezet wordt om het doel te behalen. Ik richt me hierbij op een brede doelgroep, waarbij ik het leuk vind om sportieve en gemotiveerde mensen te begeleiden.

Ook begeleid ik graag groepen. Op die manier kunnen patiënten elkaar ook onderling adviseren en motiveren. Zo begeleid ik op dit moment een GLI slimmer traject en een groep artrose knie/heup patiënten.

In mijn vrije tijd sport ik graag met in het bijzonder voetbal bij Longa ’30. Verder kijk ik graag series en hou ik van gezelligheid met vrienden en familie.

Ik zie jullie graag in de praktijk!

Speerpunten

Dry Needling

Shockwave

GLI groep

Artrose heup/knie groep

BIG nummer 09924874104

floriseskes@versgras.com