Pam Wieggers

Mijn naam is Pam Wieggers en ben vanaf 2020 werkzaam bij Vers Gras als fysiotherapeut. Voor mij stond van jongs af aan vast dat ik fysiotherapeut wilde worden. De combinatie van de diversiteit aan mensen en de grote verscheidenheid aan klachten maakt dat het werk erg afwisselend en uitdagend maakt.

Het mooie aan fysiotherapie vind ik dat je een band krijgt met je patiënt. Daarom vind ik het ook belangrijk dat een patiënt zich bij mij op zijn gemak voelt om op deze manier zo effectief mogelijk te werken aan zijn herstel. Om nog meer te weten over de beweging van het lichaam en zijn gewrichten ben ik daarom in 2022 begonnen met de opleiding tot Manueel therapeut.

Bij Vers Gras staat de patiënt centraal. Met de verschillende specialisaties de we in huis hebben kunnen we samen met, en voor de patiënt op zoek naar de beste behandeling. Een behandeling die niet alleen werkzaam is op de korte termijn, maar die je ook leert wat je hier in de toekomst aan kan doen. Het streven is klachtenvrij worden met een duurzaam resultaat.

Speerpunten

Manuele therapie i.o.

Dry Needling

Shockwave

BIG 49927214804

Pamwieggers@versgras.com